ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Már kapható a Foresto

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Nagy örömmel mutatjuk be az utóbbi évek egyik legnagyobb innovációját a kullancs és bolha elleni nyakörvek között. A Foresto nyakörv igazi áttörést hoz a kullancsok és bolha elleni védekezésben, számos olyan újítást tartalmaz, ami a kisállattartók igényeire ad választ.

A gazdiknak nagyon fontos, hogy minél hosszabb távú védelmet biztosítsanak a két leggyakoribb élősködő ellen. A fejlesztéseknek k...öszönhetően a Foresto nyakörv folyamatos, akár 8 hónapig tartó védelmet biztosít kullancsok és bolhák ellen - ez a jelenleg bizonyítottan elérhető leghosszabb védelem.

A családosok és a kedvencüket lakásban tartók számára az emberre, gyerekre és más háziállatra való biztonság kiemelt szempont volt. A lakásban tartott állatoknál fontos volt a gazdiknak, hogy a nyakörv szagmentes legyen. A Material Science-szel közös fejlesztés eredményeképp olyan polimer alapanyag született, ami a hatóanyagot nem a felületén, hanem anyagába zárva tárolja és onnan alacsony dózisokban engedi felszabadulni. Ezzel nemcsak a kedvencünkre gyakorolt, egyszeri gyógyszeres hatást csökkenti, de a környezetében élőkre, a családra és a gyerekekre is biztonságos. Az új technológia további előnye, hogy ezzel a nyakörv vízállóvá és teljesen szagmentessé vált.

Az éjszaka közlekedő kutyánk és macskánk védelmét szolgálja, hogy a termék mellé fényvisszaverő klipszeket adunk, így csökkentve a balesetek számát.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a macskatartók sok esetben félnek a nyakörv használatától, attól félve, hogy szorult helyzetbe kerülve megfojtja kedvencüket. A Foresto erre is megoldást kínál, a beépített kettős biztonsági zárral – ez kis erő hatására enged a nyakörvön, nagyobb erő hatására engedi elszakadni, kiszabadítva ezzel az állatot.

A Foresto csak állatorvosi és állatpatikai forgalomban jelenik meg, nagyobb méretben a kutyák, kisebb méretben a kutyák és macskák számára.

Árak:
Kicsi (8 kg testtömegig kutyának és macskának): 6100.-Ft
Nagy (8 kg testtömeg felett): 7500.-Ft
 

A szilveszteri petárdázás okozta félelem megelőzése

There are no translations available.

Rendelőnkben már kapható a CALMEX!


Új lehetőség a szilveszteri petárdázás  és más szorongásos állapotok (utazás, egyedüllét, állatorvosi vizit, új állat a családban, panzió,  stb.) okozta stressz leküzdésére.
Mellékhatás mentes!!! Nem szedálja az állatot.
Azonnal hat (30-60 percen belül kialakul a kívánt hatás). Ismételhető.
Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz: aminosavak, növényi kivonatok, B vitaminok.

Egyes kutyák és macskák fokozottan érzékenyek a Szilveszter környékén sajnos már rendszeres petárdázás okozta zajártalomra. Ezek az állatok enyhébb esetben csak félnek, remegnek, elbújnak, súlyosabb esetben akár el is szökhetnek. Ha Ön időben gondol a fenti problémára és felkeresi állatával rendelőnket, vizsgálat után megfelelő gyógyszereket tudunk ajánlani. Ezek adagolását időben elkezdve, nem, vagy csak erősen csökkent mértékben jelentkeznek a petárdázás okozta tünetek.
Keresse fel rendelőnket még ma!

 


Page 4 of 4

ProVet Veterinary Clinic

Budapest II., Csévi u. 1.
+36-1-3941006
+36-70-9451040

Opening hours:

workdays: 9-19
saturday: 9-12
sunday: 18-20


hit counter