ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Napi elérhető időpontok

E-mail Nyomtatás PDF


Tisztelt Ügyfeleink!

Szerdától a kötelező időpontfoglalás megszűnik, bár erősen javasolt. A szokásos időben, 9.00-19.00 óráig leszünk ismét nyitva.
Időpontot foglalni a 06-70-945-1040-es és a 06-1-394-1006-os telefonszámokon tudnak
Üdvözlettel:
ProVet Állatorvosi Szakrendelő


Fontos felhívás! Újabb átverés, így nem fogsz nyerni – Ingyenes  nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen
Fontos felhívás szülők részére - nyaradysuli.lapunk.hu

Módosítás dátuma: 2020. december 01. kedd, 18:03
 

Praxisfilozófiánk

Munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzése révén, és a legkorszerűbb diagnosztikai eljárások alkalmazásával szeretnénk kedvenceik helyes táplálásához, betegségeik megelőzéséhez és eredményes gyógyításukhoz segítséget nyújtani. Nem a legolcsóbbak, de a legjobbak szeretnénk lenni, arra törekszünk, hogy Önöket egy professzionális csapat szolgálja ki professzionális színvonalon. Ezért kérjük, ha valamivel nincs megelégedve, haladéktalanul jelezze nekünk.

A ProVet Állatorvosi Szakrendelő csapata

 

Tájékoztatás a coronavírussal kapcsolatban

E-mail Nyomtatás PDF

Képtalálatok a következőre: figyelmeztetés


Kedves Ügyfeleink, Kedves Gazdik!


A coronavírus járvány idején rendelőnk továbbra is zavartalanul üzemel. Mindazonáltal a fertőzés terjedésének megelőzése érdekében rendszabályainkon módosítottunk:

- Egy állattal egy kísérő léphet be a a váróhelyiségbe kizárólag szabályosan viselt maszkban, amennyiben ez szükséges. Az esetek többségében az ajtóban átvesszük az állatot, és a vizsgálatokat kezeléseket elvégezve ott is adjuk vissza. A vásárlásokat is lehetőség szerint ilyen módon bonyolítjuk.


Csengő - Matrica 

- A váróhelyiségben egyidőben két ügyfél tartózkodhat. Ha ezt a létszámot elérjük, az ajtót bezárjuk. Kérjük érkezését a csengő megnyomásával jelezze. A beengedésig kint várakozzon a szükséges védőtávolságot megtartva a többiektől. Ha lehetséges jelentkezzen be előre fix időpontra telefonon hogy elkerülje a várakozást.


- A recepciós megmérheti az Ön testhőmérsékletét a rendelőbe való belépéskor.

- Ha ön lázas, köhög, tüsszög, kérjük, egészséges családtagját, ismerősét bízza meg állatának behozatalával.

- A nap során rendelőnkben rendszeresen fertőtlenítünk.


Megértésüket és türelmüket köszönjük. Ezen intézkedésekre azért van szükség, hogy munkatársaink a járvány teljes időtartama alatt az Önök rendelkezésére állhassanak kedvencük egészségének megőrzésében.


ProVet Állatorvosi Szakrendelő


- A Magyar Állatorvosi Kamara részletes javaslatait az alábbi linken olvashatja:

https://drive.google.com/file/d/1A7S5cRQd6sFiHXhZaZzOOsmRZCdDDmrC/view?usp=sharing Módosítás dátuma: 2020. november 09. hétfő, 14:28
 

Változás a hétvégi árainkban

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Ügyfeleink! 2018. november 1-től a hétvégi és ünnepnapi ellátások árjegyzékünkben szereplő díjához egységesen 8000.-Ft hétvégi alapdíj adódik. Ezzel párhuzamosan az eddigi árkülönbség a hétköznapi és hétvégi/ünnepnapi áraink között megszűnik. Az alapdíj minden beavatkozásra, így az   oltásokra, kozmetikai beavatkozásokra, igazolások, útlevelek kiadására is vonatkozik, állatfajtól függetlenül. Kivételt képeznek az olyan   beavatkozások, melyek naponta szükségesek. Például egy hét közben megkezdett infúziós sorozatkezelés esetén nem számoljuk fel az   alapdíjat akkor sem, ha a kezelés hétvégi napon is szükséges.

 Árjegyzékünk megtekinthető a rendelőnk várójában.
 Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét.


 ProVet Állatorvosi Szakrendelő


Módosítás dátuma: 2020. március 17. kedd, 10:55
 

Ingyenes gyógyszerhatékonysági vizsgálat

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Ügyfeleink és nem ügyfél Gazdik!


Amennyiben az Ön kutyája idült ízületi gyulladásban (arthrosisban, osteoarthritisben) szenved, szeretnénk egy kivételes lehetőséget feeljánlani. Lehetősége van részt venni kutyusával egy ingyenes gyógyszerhatékonysági vizsgálatban. A gyógyszer egy Magyarországon és Európában régóta forgalomban lévő nem szteroid gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító tablettea. A vizsgálat időtartama négy hónap, amely időszak alatt az Ön kutyája ingyenesen kapja a gyógyszert, és az elvégzendő klinikai, laboratóriumi (vér és vizelet) és röntgen vizsgálatokért sem kell fizetnie. A vizsgálatba kerülő kutyák száma korlátozott. Kérjük mielőbb jelentkezzen! Ha élni kíván a lehetőséggel, részletes tájékoztatást és jelentkezési email címet talál itt:

https://drive.google.com/open?id=1emYE0Byv7yrbY9PsBUp3GVaaXh88BPOn 

 
Üdvözlettel:
Dr. Sebestyén Zsolt

 


1. oldal / 4

ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi u. 1.
+36-1-3941006
+36-70-9451040

Rendelési idő:

hétköznap: 9-19
szombaton: 9-12
vasárnap: 18-20

Sürgősségi esetben
rendelési időnkön túl:
Állatorvostudományi Egyetem
Klinikai ügyelet
1078 István u. 2.
Tel.:478-4100


hit counter