ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Akciók

There are no translations available.

1. Ingyenes vérnyomásmérés évente egyszer, egy védőoltás alkalmával

A kutyák és macskák vérnyomásmérésének fontossága az utóbbi években felértékelődött. Számos, egyébként rejtve maradó betegségre utalhat a magas vérnyomás, és fordítva, a tartósan magas vérnyomás következtében kedvenceink különböző szervei károsodhatnak. Ezért vezetjük be szakrendelőnkben az Ön kedvencének egészségvédelme érdekében a vérnyomás rendszeres ellenőrzését, amit évi egy alkalommal ingyenesen biztosítunk kérésre. A legkorszerűbb automata vérnyomásmérőt vásároltuk meg, amellyel néhány másodperc alatt megbízható vérnyomásértéket kapunk


2. Időskori egészségi állapot felmérés

Igen kedvező lehetőséget kínálunk arra, hogy idősödő kedvencének egészségi állapotát felmérhesse. A vizsgálat szükségességéről bővebben olvashat a Hasznos Információk menüpontban.

A rendelőnkben bevezetett időskori kivizsgálás célja, hogy a rejtett problémák felderítésével, és a kezelés mielőbbi megkezdésével az Ön kedvence minél tovább egészségesen élhessen.

Sajnos vannak olyan betegségek (elsősorban a vese és a máj megbetegedései), amelyek a gazdi által is észlelhető tüneteket csak meglehetősen előrehaladott állapotban produkálnak. Az időskori kivizsgálás során laboratóriumi vizsgálattal ezek már korai szakaszban kimutathatók, és a gyógykezelés vagy diéta elkezdhető. Az időskori kivizsgálás csomagunkkal Ön a vizsgálatok összesített egyedi árához képest  20%-ot takaríthat meg.

Az időskori kivizsgálás tartalma:

Egyenkénti ár:

 

 

Részletes fizikális klinikai vizsgálat

 9.800 Ft

Vérvizsgálat (teljes rutin)

16.700 Ft

Vizeletvizsgálat

 9.000 Ft

Mellkas röntgen

 7.800 Ft

EKG vagy hasi ultrahang vizsgálat

 7.800 Ft

Vérvétel

 2.500 Ft

Összesen:


53.600 Ft

A csomag ára a fentiek helyett: 46.000.- Ft kutya esetén

 48.500.-Ft macska esetén

A vizsgálat időigénye kb. 1 óra. Előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban, várakozási idő nélkül jöhetnek a vizsgálatra.

Ez a vizsgálatsor valóban kedvencük érdeke, az ára busásan megtérül a korai diagnózisból adódó előnyökben mind az esetleges gyógyszerköltség terén, mind a tovább megőrzött egészség, és a hosszabb élet vonatkozásában.

3. Fogászati hetek a ProVetben március 1-31-ig

Amennyiben az akció idején végezteti el nálunk kutyája vagy macskája szájhigiéniai ellenőrzését és kezelését, ajándékba adunk egy Pedigree Dentastix fogkőképződést megelőző csomagot.

Kérjen időpontot, és a szájhigiénia fontosságáról tájékoztatást recepciós kollégánktól még ma!


előtte                                                                                    utána

 

ProVet Veterinary Clinic

Budapest II., Csévi u. 1.
+36-1-3941006
+36-70-9451040

Opening hours:

workdays: 9-19
saturday: 9-12
sunday: 18-20


hit counter