ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Magunkról

A ProVet Állatorvosi Szakrendelőt 1992-ben alapítottuk. Addig valamennyien az Állatorvostudományi Egyetemen dolgoztunk klinikus állatorvosként és oktatóként. Ott, és külföldi kongresszusokon szerzett tapasztalataink alapján hoztuk létre ezt a rendelőt, a rendelkezésünkre álló lehetőségek legoptimálisabb kihasználásával. Igyekeztünk kultúrált környezetet teremteni, mely alapot nyújt a számunkra elsődleges fontossággal bíró magas szakmai színvonalú munkavégzéshez.

Négy állatorvos és öt magasan kvalifikált asszisztens dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjen be hozzánk. Munkánkat korszerű berendezések (röntgen, ultrahang, EKG, ultrahangos fogkőeltávolító, altatógépek, nagyfrekvenciás sebészeti vágókészülék, csontsebészeti műszerek, speciális szemészeti vizsgálóeszközök) és megbízható, folyamatos laborháttér segítik.

Szakrendeléseinket az ország valamennyi zugából több mint tízezer nyilvántartott beteg látogatja. Rendelőnk ugyancsak rendszeres színtere az állatorvostan hallgatók, gyakornokok és a kisállat gyógyász szakállatorvosok gyakorlati képzésének. Állatorvosaink állandó előadói az állatorvosi kongresszusoknak is. Őszintén reméljük, hogy szolgáltatásainkkal Ön is meg lesz elégedve.

Referenciaként visszatérő ügyfeleink sorából az angol, a brazil, a belga, a venezuelai, az indonéz, az indiai nagykövetségeket említhetnék.

ProVet

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 


hit counter