ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Virbac tápok a ProVetben

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnkben megkezdtük a Virbac francia gyógyszergyár normál, és diétás kutya- és macskatápjainak forgalmazását. A Virbac eddig kitűnő állatorvosi gyógyszereiről és vakcináiról volt ismert Magyarországon. Mostantól elérhető nálunk a cég teljes tápválasztéka is. A Virbac tápok kizárólag 40 eliit állatorvosi rendelőben kaphatók. A prémium kategóriába tartoznak, emészthetőségük 90% feletti. Fő összetevőjük a hús. Különleges gyártási technológiával készülnek, az egyes alkotórészeket (húst, zsiradékot, gabonát) külön-külön hőkezelik a számukra optimális hőfokon, és ezután keverik öket össze. Így a táp különböző színű és alakú szemeket tartalmaz, az állatok nagyon szívesen fogyasztják. Jó hír az is, hogy az ár kb. 15-20%-kal alacsonyabb, mint a többi prémium kategóriás táp ára.

A Virbac számára a világon elsőként engedélyezték, hogy normál tápjai minőségét olyan anyagok hozzákeverésével tegyék még tökéletesebbé, amelyek egyébkét más koncentrációban saját gyógyszereik. Így kerültek be a tápokba az ideális emésztést, a tökéletes bőrt és szőrzetet, és az ízületi porcok védelmét szolgáló segédanyagok.

5 féle macskatáp közül választhatja ki a cicájának leginkább megfelelőt:

Kölyökmacskák számára a bébi, fiatal cicák számár a junior táp adható. Utóbbi összetételénél fogva már alkalmazkodik a fiatal életkorban ivartalanított állatok speciális igényeihez is. A felnőtt macskák számára készült táp normál és lazacos ízben kapható. Fő erényei a húgyuti rendszer védelme, a testsúly és a vércukorszint optimalizálása és a bőr és szörzet speciális támogatása. Az idős macskák megváltozortt tápanyagigényét a senior macskatáp elégíti ki tökéletesen.

Kutyák számára 6 féle táp érhető el:

A baby tápot 5-6 hónapos korig, a juniort 11-17 hónapos korig etessük. A felnőtt kutyák számára létezik egy normál, egy lazaccal ízesített és egy csökkentet energiatartalmű light változat.
A senior táp idős kutyák speciális táplálkozási igényei elégíti ki.

A fentieken kívül a Virbac gyógytápjainak teljes választékát is tartjuk. Ezek állatorvosi utasításra, egyes betegségek kezelésére szolgálnak.

Részletes felvilágosításért, tájékoztató anyagokért és ingyenes próbacsomagért keresse recepciós munkatársunkat!

Módosítás dátuma: 2013. október 03. csütörtök, 09:36  


hit counter