ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Budapest II., Csévi utca 1., a Pasaréti térnél - telefon: 06-1-394-1006, 06-70-945-1040

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Virbac tápok a ProVetben

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnkben megkezdtük a Virbac francia gyógyszergyár normál, és diétás kutya- és macskatápjainak forgalmazását. A Virbac eddig kitűnő állatorvosi gyógyszereiről és vakcináiról volt ismert Magyarországon. Mostantól elérhető nálunk a cég teljes tápválasztéka is. A Virbac tápok kizárólag 40 eliit állatorvosi rendelőben kaphatók. A prémium kategóriába tartoznak, emészthetőségük 90% feletti. Fő összetevőjük a hús. Különleges gyártási technológiával készülnek, az egyes alkotórészeket (húst, zsiradékot, gabonát) külön-külön hőkezelik a számukra optimális hőfokon, és ezután keverik öket össze. Így a táp különböző színű és alakú szemeket tartalmaz, az állatok nagyon szívesen fogyasztják. Jó hír az is, hogy az ár kb. 15-20%-kal alacsonyabb, mint a többi prémium kategóriás táp ára.

A Virbac számára a világon elsőként engedélyezték, hogy normál tápjai minőségét olyan anyagok hozzákeverésével tegyék még tökéletesebbé, amelyek egyébkét más koncentrációban saját gyógyszereik. Így kerültek be a tápokba az ideális emésztést, a tökéletes bőrt és szőrzetet, és az ízületi porcok védelmét szolgáló segédanyagok.

5 féle macskatáp közül választhatja ki a cicájának leginkább megfelelőt:

Kölyökmacskák számára a bébi, fiatal cicák számár a junior táp adható. Utóbbi összetételénél fogva már alkalmazkodik a fiatal életkorban ivartalanított állatok speciális igényeihez is. A felnőtt macskák számára készült táp normál és lazacos ízben kapható. Fő erényei a húgyuti rendszer védelme, a testsúly és a vércukorszint optimalizálása és a bőr és szörzet speciális támogatása. Az idős macskák megváltozortt tápanyagigényét a senior macskatáp elégíti ki tökéletesen.

Kutyák számára 6 féle táp érhető el:

A baby tápot 5-6 hónapos korig, a juniort 11-17 hónapos korig etessük. A felnőtt kutyák számára létezik egy normál, egy lazaccal ízesített és egy csökkentet energiatartalmű light változat.
A senior táp idős kutyák speciális táplálkozási igényei elégíti ki.

A fentieken kívül a Virbac gyógytápjainak teljes választékát is tartjuk. Ezek állatorvosi utasításra, egyes betegségek kezelésére szolgálnak.

Részletes felvilágosításért, tájékoztató anyagokért és ingyenes próbacsomagért keresse recepciós munkatársunkat!

Last Updated on Thursday, 03 October 2013 09:36  


hit counter